Windowdeco Glasfolie

Windowdeco Glasfolie vind ik helemaal geweldig. Mijn vriendin had laatst glasfolie gekocht bij Windowdeco Glasfolie met een eigen bedachte print. Zoals je weet ben ik helemaal gek van de Japanse stijl en ook om dit door te voeren in mijn huis. Ik loop vaak tegen de lamp als ik iets nieuws wil kopen voor in mijn huis, want het is niet makkelijk om gepaste decoratie en dergelijke te vinden die ook in mijn Japanse stijl thuis horen. Mijn vriendin heeft haar huisje helemaal ingericht op de boeda stijl en had dus raamfolie besteld bij Windowdeco Glasfolie met boeda’s erop of eigen eruit gesneden. Toen ik afgelopen week bij haar op de koffie kwam viel het mij direct op en vroeg ik waar ze die glasfolie vandaan had gehaald en waarom ze mij dit niet eerder had gezegd. Ze vertelde me over de website van Windowdeco Glasfolie en ben toen direct gaan kijken wat de mogelijkheden waren.

De mogelijkheden zijn eindeloos bij dit bedrijf. Ze bieden verschillende soorten glasfolie aan en je kunt daarnaast glasfolie bestellen in je eigen stijl. Ik heb ze net gebeld of ze iets konden leveren in de Japanse stijl voor in mijn huis. Ze zeiden direct dat ze dat konden en ze klonken erg zeker van hun zaak. Echt hele aardige mensen en vinden het leuk om met je mee te denken. De medewerkster gaf aan dat ze misschien nog wel iets moois voor mij had liggen en stuurt dat deze week nog naar mij toe. Ik kan niet wachten totdat het binnenkomt. Hieronder een aantal foto’s die ik van de website van Windowdeco Glasfolie heb gehaald.

statische_raamfolie_statische_hectende_raamfolie raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1