Veel woningaanbod in Zwolle

Ben je op zoek naar woningaanbod Zwolle, dan moet je eens op de site van Baarslag makelaarskantoor kijken. Hier zie je een klein aanbod van huizen die in de verkoop of verhuur staan. Zelfs voor bedrijfsruimtes ben je hier aan het juiste adres. Omdat ik al een tijd op zoek was naar een andere woning, maar bij inschrijving op bepaalde sites steeds werd uitgeloot heb ik het via Baarslag laten lopen. Nadat ik eerst een gesprek met dit bedrijf had gehad en mijn wensen kenbaar had kunnen maken, zijn deze voor mij aan de slag gegaan.  

Super snel een woning gekregen

Ondanks mijn meerdere pogingen om via de website in aanmerking te kunnen komen voor een woning had ik na een paar maanden besloten om hiervoor naar Baarslag makelaars te gaan. En of je het wilt geloven of niet, binnen een maand kreeg ik al een bericht van hun om een woning te gaan bezichtigen. Wat mij in al die tijd niet was gelukt, was door deze makelaar wel gelukt. Kan ook niet anders omdat zij het woningaanbod in Zwolle in handen hebben. Inmiddels ben ik druk bezig met inpakken van mijn spullen, want morgen is de grote dag, ik ga verhuizen!