Vakantie in huis

Vakantie in huis

 

Een vakantie in huis kan van alles zijn. Met een limonade in bed liggen kan een optie zijn, lekker in een tuinstoel luieren met een goed boek een andere, of een zwembadje opzetten in de tuin waarin je semi-baantjes wil maken. Het gaat over het gevoel dat je hebt bij vakantie. Dat gevoel waarbij je alles wil zien, nieuwsgierig bent naar het onbekende. Iets wat in huis ook kan worden aangebracht, maar hoe? Je kunt het op heel veel verschillende manieren doen, zoals in de tuin of in huis.

Tuin

In de tuin kan je het doen met verschillende manieren. Je kan eens in de zoveel tijd een andere lantaarn kopen of je kan andere producten aanschaffen. Het vakantie gevoel kan ook door zwembad komen of door een hottub in de tuin. Maar je kan ook met een lekkere mocktail of cocktail in de tuin gaan zitten. Als het dan kouder wordt pak je een fleecedeken en geniet je van het buiten zijn. Dat is eigenlijk het belangrijkste, genieten van het buiten zijn. Het is het belangrijkste om te genieten van alles om je heen wat er groeit en is. Een dijk of een mooie bloesem boom. Kijk om je heen. Wat inspireert je?

 

Huis

In huis kan je het ook doen, maar dan niet in een mooie hottub. Maar misschien wel met een vaas vol bloemen die vers zijn gekocht op een markt. Of met het begin van een inspiratiebord waarin je de kleuren uit je kast haalt die je het liefst draagt en daarmee een nieuw kleurenpalet voor het huis maakt. Of een ander servies aanschaffen, met verschillende felle kleuren. Een schilderij aanpassen, net een ander kleurtje in huis! Wat kun je het beste doen? Dat is aan jou. Misschien vind je een kleurtje aanpassen niet genoeg en wil je iets compleet anders. Maar wat je ook doet, ook thuis kan het vakantiegevoel terug komen.