Toe aan een nieuwe schutting? Contacteer Schutting33!

Ben jij toe aan een nieuwe schutting? Neem dan eens contact op met Schutting33. Zij zijn een van de grootste aanbieder van schutting in Limburg en leveren je A-kwaliteit materialen. Je kunt ze contacteren door te bellen, live te chatten, de showroom te bezoeken of via sociale media een bericht te sturen. De showroom is 6 dagen per week geopend en de medewerkers staan daar ook voor je klaar! Je kunt gewoon naar binnen lopen zonder afspraak en daar een offerte laten opstellen. Bekijk de openingstijden en adresgegevens op de website van Schutting33: schutting van beton en aluminium.

Schutting33

Iedereen heeft de wens om af te zijn van de jaarlijkse onderhoud van de schutting. De schuttingen van hout worden het meest toegepast in ons land, echter is het niet meteen de beste oplossing. Wanneer je gaat kijken naar de levensduur en onderhoud, kom je tot de conclusie dat de houten schutting je vooral veel kopzorgen geeft. Een schutting van beton komt bij men vaak over als een opgesloten, grauwe omheining. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn tegenwoordig. De beton schuttingen van tegenwoordig zijn leverbaar in iedere RAL-kleur en krijgen meteen karakter bij het opbrengen van een kleur als antraciet of crème wit. Een moderne schutting en ook nog eens onderhoudsarm? Dat wilt iedereen toch! Bekijk de beton schuttingen van Schutting33.nl!

 

Je hebt ook nog de aluminium schutting als vervanger van de houten schutting. De totale kosten zijn hoger als die van een beton schutting, maar de aluminium schutting heeft wel het minst onderhoud nodig. Aluminium hoef je namelijk niet te impregneren of te coaten zoals de andere schuttingen. Denk ook aan klusjes als verrotte of kapotte houten planken vervangen, dat is met een aluminium schutting verleden tijd! Het enige onderhoud wat de aluminium schutting nodig heeft is af en toe een sopje om de vuil (zoals zand) van de schutting te halen. Weet jij al welke schutting jij binnenkort gaat plaatsen?