Het is tijd voor een echte Bulthaup keuken

Ben jij ook zo weg van design? Het is tijd voor een Bulthaup keuken! Sinds wij onze koopwoning hebben, verbeteren wij steeds meer ruimtes. In eerste instantie hebben wij ons gericht op de woonkamer. Daarna waren de badkamer en slaapkamers aan de beurt. En nu is het tijd voor design kasten en een kookeiland! Wij hebben de keuken nog niet in ons bezit. Maar het proces is wel gaande. Wij hebben al meerdere afspraken gehad in Den Haag. De eerste was om de opties te bekijken. Daarna hebben wij nog een keer ontmoet om de wensen door te geven. Uiteindelijk kregen wij schetsen en die worden nu definitief gemaakt. Wanneer het ontwerp geheel klaar is voor onze ruimte, kunnen wij aan de slag.

Bulthaup keuken

Zelf een Bulthaup keuken laten ontwerpen

Mijn advies is wanneer je een woning koopt, investeer in alles dat je mooi vindt. Op het moment dat je een huis hebt gekocht, wil je niets meer ‘goedkoop’ doen. Je weet dan toch dat het duurkoop is… Aangezien je hier toch nog een aantal jaren zult slijten en je uiteindelijk weer gaat verkopen, kun je het maar net zo goed op z’n best doen! Daarom hebben wij onze eigen Bulthaup keuken laten ontwerpen. Jij kunt dit ook laten doen. Deze ontwerper heeft namelijk veel mogelijkheden. Daarnaast betrekken zij jou altijd in het proces. Zij luisteren goed en werken voor jou, in plaats van andersom. Wil je toch een aanpassing? Dan is dat geen probleem. Je zult ook zien dat zij erg mooi afwerken.

Bulthaup keuken

Ik ben benieuwd

Natuurlijk kijken wij erg uit naar onze keuken. Ik ben erg benieuwd hoe dit de sfeer in huis gaat veranderen! De ruimte waar je kookt en eet is toch wel een van de meest belangrijke in een woning. Wat is jullie idee hierover?