Raamstickers van Plakhetzelf is voor mij de partner

raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-kortingRaamstickers. De mogelijkheden zijn haast oneindig. Wat dacht je bijvoorbeeld als je als mode winkel een uitverkoop houdt en je op deze manier zoveel mogelijk geïnteresseerd publiek je zaak hoopt binnen te krijgen? Bijvoorbeeld als je binnenkort een opruiming houdt en 50 procent korting biedt aan het winkelend publiek. Maar, kunt de stickers ook erg goed gebruiken als je bijvoorbeeld een nieuwe kantoorruimte hebt betrokken. Maar, je wilt graag wat meer privacy aangezien ze allemaal werken in ruimtes met glazen wanden. Ook, wil je graag je gasten niet eindeloos laten zoeken naar het gedeelte van de ruimte dat aan jouw toe behoort.

Wat dacht je er bijvoorbeeld van om de stickers te gebruiken als je een feest houdt ter ere van je verjaardag of ter ere van het jubileum van je trouwdag? Je kunt een eigen ontwerp insturen naar Plak het zelf of een ontwerp laten ontwerpen. Je kunt het zo gek niet verzinnen.

thumbs_muursticker_natuur_4_fullcolour_uitzicht01 thumbs_muursticker_fullcolour_uitverkoop

Ontwerp het snel en simpel

Bij Plak het zelf denk je snel al aan favoriete bezigheden als woondecoratie. Wist je trouwens dat er een groot aantal voordelen zij als je een sticker of folie besteld via de website van Plak het Zelf? Ze hebben voor het gemak alle voordelen op een rijtje gezet waardoor je erg handig door alle voordelen heen kan ‘bladeren’. Wat dacht je bijvoorbeeld van het voordeel dat je altijd gegarandeerd bent van een uniek design? Wel zo handig als je dit erg op prijs stelt en je je graag wilt onderscheiden aangezien je bijvoorbeeld een onderneming hebt en uniek voor de dag wilt komen.