Professionele hulp met verhuizing

seniorenhulp-logoMijn moeder kon steeds slechter trap lopen. Het kwam omdat zij altijd al last had van haar heupen maar de laatste tijd werd dit heel erg lastig voor haar. Mijn moeder heeft daarom ook de keuze gemaakt om naar een gelijkvloerse woning te verhuizen zodat zij geen trap meer zou hoeven lopen.

De verhuizing

verhuisliftOmdat mijn moeder al snel zou gaan verhuizen probeerde ik vrij te krijgen van mijn werk maar dat ging om bepaalde redenen niet. Hierdoor voelde ik mij ontzettend schuldig en daarom zou ik voor haar een verhuisbedrijf regelen, dat alles voor haar zou verhuizen. Eerst wilde zij geen hulp met verhuizing, omdat zij het teveel geld vond kosten en niet wilde dat ik het voor haar zou betalen, maar ik stond er op en daarom heb ik een afspraak gemaakt met het bedrijf.

Het bedrijf zou alles systematisch inpakken voor mijn moeder en zij zou er verder geen omkijk mee naar hebben. Alles meubels die niet makkelijk mee konden zouden worden gedemonteerd en weer in elkaar worden gezet.

verhuisdozenOp de dag zelf heeft het bedrijf alles heel erg snel ingepakt en hebben zij ervoor gezorgd dat alles makkelijk en snel in het nieuwe huis werd geplaatst. Mijn moeder was hier heel erg blij mee en zij heeft iedereen aangestuurd over waar zij alles wilde hebben. Gelukkig heb ik hulp met verhuizing ingeschakeld en heeft dit bedrijf een ontzettend goede dienst verleend die ik anderen zeker aan raad!