Professioneel je bank laten reinigen

inloopmat-schoonmakenAfgelopen maand heb ik een professioneel bedrijf ingehuurd. Mijn vrouw en ik wilde al een lange tijd onze bank laten reinigen. De bank is al erg oud en is de loop der jaren flink versleten. Op internet staan meerdere bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit op: http://www.tapijtenreiniging.nl. Over dat bedrijf staan veel goede recensies. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en kwaliteit leveren. 

Contact opgenomenbankstel-reinigen-in-rotterdam-300x240

Telefonisch had ik contact opgenomen met het bedrijf. Ik werd erg prettig en professioneel te woord gestaan. Zo hadden we afgesproken dat ik de meubels langs zou brengen. Toen ik de meubels had gebracht kon je goed zien dat het een professioneel bedrijf is. Alles is netjes ingericht en schoongemaakt. Ze zijn vervolgens direct aan de slag gegaan en na twee dagen konden we de meubels alweer ophalen. Ze hebben dus een snelle service en daarnaast zijn ze ook nog eens voordelig. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om hier je bank laten reinigen. Eigenlijk alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf hebben ze. Indien ik nog meubels wil laten reinigen kom ik zeker terug! 

Op de website vind je veel informatie over de diensten die worden aangeboden. Je kan te allen tijde een offerte aanvragen. Zo krijg je alvast een goed inzicht van de kosten. Indien je vragen hebt, kan je telefonisch contact opnemen en via de mail.

logo tapijtreiniging