Opkopen inboedel

Een tijdje geleden is moeder overleden. Mijn vader woont nu nog alleen in het huis maar wil hier weg. In overleg met hem zijn we gaan zoeken naar een bejaardenhuis waarbij hij zich zelf thuis voelt. Naar een tijdje zoeken en afwegen zijn we tot een beslissing gekomen en hebben gevraagd of ze daar plek hadden. Dit was het geval en we hebben met het bejaardenhuis doorgenomen welke kamer ons het besten leek voor hem.

logo

We hebben aan hem gevraagd welke spullen hij het liefste mee wil nemen naar zijn nieuwe kamer en welke spullen hij wou verkopen. Na dat we hiervan een lijstje hadden gemaakt zijn we gaan zoeken naar een bedrijf dat doet in verhuizing maar ook aan het opkopen inboedel en zo zijn we terecht gekomen bij Seniorenhulp Nederland.  Op de website stond al veel informatie en we hadden meteen een goed gevoel bij dit bedrijf.

Na contact opgenomen te hebben met Seniorenhulp Nederland hebben we een datum geprikt waarop de verhuizing zal plaatsvinden en wanneer een van de medewerkers een kijkje komt nemen om een inschattingen te maken van wat er allemaal vervoerd moet worden en welke voertuigen hier allemaal voer nodig zullen zijn.

Galerij12

Tijdens de verhuizing liep alles vlekkeloos en het was allemaal super goed geregeld, de spullen werden met veel zorgvuldigheid behandeld en vervoerd. Ook hebben we voor de opkoop van de inboedel nog eens een mooi prijsje gekregen ook.

Wij zijn super tevreden met Seniorenhulp Nederland. Alles is erg secuur afgehandeld en wij raden Seniorenhulp Nederland zeker aan voor het verhuizen van spullen ouderen.