olijfbomen zijn prachtig voor in de tuin!

Vandaag heb ik een leuk artikel voor jullie! Ik heb namelijk iets wat toch best bijzonder genoemd mag worden. Veel mensen denken namelijk dat olijfbomen niet kunnen groeien in Nederland maar ik ben er achter gekomen dat dit wel kan! Ik heb namelijk er goed contact met mijn buren, we doen vaak leuke dingen samen en drinken regelmatig een bakje koffie. Laatst was ik weer bij ze op bezoek en zag ik een prachtige olijfboom in de tuin staan. Mijn buurman vertelde me toen dat hij die op olijfboom.nl gekocht had en dat hij dankzij de handige tips op de website de boom goed kon onderhouden. Ik was positief verrast en daarom ben ik thuis meteen op de website gaan kijken. Op de website zag ik veel verschillende boompjes, je kan er bijvoorbeeld ook palmbomen kopen. Ik wilde zelf eigenlijk ook wel een olijfboom en daarom heb ik die maar meteen besteld!

Het maakt mijn tuin mooier

Inmiddels staat het boompje al in mijn tuin en weet ik dus zeker dat olijfbomen wel degelijk kunnen groeien in Nederland. Het ziet er echt prachtig uit en het geeft mijn tuin wat extra’s. Buiten dat vind ik olijven ook erg lekker en kan ik niet wachten tot dat ze klaar zijn! Ik ben in ieder geval erg blij met mijn aankoop en ik hoop dat ik jullie een erg leuke tip gegeven heb!