Nieuwe CV Ketel aangeschaft

Vanaf het moment dat onze cv ketel heeft besloten om ermee te stoppen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe ketel. Het liefst wilde ik een ketel waar ik een lange tijd plezier mee heb als wat we nu hebben gehad. Hierdoor heb ik besloten om te gaan zoeken op het internet in de hoop het snel te vinden. In de kou zitten én zonder enig warm water ga ik niet heel lang volhouden. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een nieuwe ketel hoopte ik het snel te vinden. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Holland warmte waar het mogelijk is om een nieuwe ketel aan te schaffen.

warm

Nu dat ik direct had gezien dat het mogelijk is om een ketel te huren heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met hun. Het feit dat de kosten om te huren een stuk lager ligt als kopen was voor mij een stuk prettiger. De afspraak was dan ook snel gemaakt waardoor ik alleen maar vol lof kon spreken over een nieuwe ketel.

holland-warmte-servicemonteurs

Snel geleverd!

Ik had aangegeven dat we op dat moment helemaal geen cv ketel in huis hebben hangen. Hierdoor werd er prioriteit gegeven en stonden ze nog geen uur later bij ons op de stoep met een nieuwe ketel! Vakkundig gemonteerd waardoor hun het mogelijk hebben gemaakt dat er weer warm water uit de kraan kwam, plus dat we eindelijk weer de verwarming aan hebben kunnen zetten!