Moderne vloerlampideeën voor woonkamer of eetkamers.

Veel mensen zijn zich niet bewust van de ware kracht die ze hebben met een staande lamp. Ze zijn erg handig om gezellige ruimtes te creëren of taken uit te voeren die een iets meer gericht licht nodig hebben.

Vloerlampen worden over het algemeen gebruikt in woonkamers of eetkamers. Vervolgens ga ik je een reeks zeer interessante ideeën geven om staande lampen in deze kamer te plaatsen. Je zult zich realiseren dat de mogelijkheden bij vloerlamp eindeloos zijn. De uitverkorenen zijn modern van stijl, die we over het algemeen allemaal in huis hebben.

Houten vloerlamp

Laten we eerst de indeling van de woonkamer analyseren, met de bank en de twee stoelen tegenover elkaar. Bij het plaatsen van een de staande lamp je helpen bij het lezen, naaien zonder enige haast die je niet goed kunt zien. De lamp is vrij origineel met een behuizing van hout, die geweldig staat bij die op de plank en de grote lampenkap van stof.

Goede verlichting

Door hun hoogte zijn ze de beste optie om sfeer te creëren. In de woonkamer bereik je een warm klimaat met een stoffen lampenkap vloerlamp. Het licht is belangrijk, maar het ontwerp ook. Kies er een die bij het heersende decor past.

Een staande lamp in de leeshoek

Het is de perfecte metgezel naast een fauteuil in de leeshoek. Het licht moet punctueel zijn. Hoe zit het met een spotlight-ontwerp? Er zijn vloerlamp die naast de algemene verlichting ook een kleine verstelbare wandlamp bevatten.

Ontwerp, kleur en materiaal

Als we op zoek zijn naar een frisse, casual en jeugdige stijl, kunnen we kiezen voor gigantische flexo’s, uitschuifbare of industrieel geïnspireerde lampen, het zijn modernere en minimalistische ontwerpen die ons huis een leuke uitstraling kunnen geven. Als we echter een meer klassieke of meer verfijnde omgeving willen, kunnen we kiezen voor staande lampen met conventionele stoffen lampenkap, als onze woonkamer een Scandinavische decoratie heeft, kunnen we de klassieke lampenkap combineren met een voet in een houten driepootformaat. Naturel, typisch voor Scandinavische ontwerpen en met een modernere inbreng.