Mijn villa te koop in Spanje!

villa te koop in spanjeGoede ervaring van een vriendinvilla te koop in spanje

Sinds ongeveer een maand staat mijn villa te koop in Spanje. Een vriendin van mij vertelde mij over de website Purespain, waar zij zelf haar woning gekocht heeft. Zij had hier erg goede ervaringen mee en dacht dat ik hier wel iets aan zou hebben. Na hier met veel plezier te hebben gewoond voor ongeveer 5 jaar is het tijd voor iets nieuws. Nu zijn wij van plan om iets aan te schaffen in Barcelona, maar daar moeten wij nog even naar op zoek. Mochten hun diensten ons goed bevallen, gaan wij via daar ook weer verder kijken denk ik. Toen der tijd hebben wij dit pand geërfd van mijn man zijn oma. Toen zijn wij het helemaal op gaan knappen en hebben wij ook een zwembad in de tuin laten aanleggen. Hier hebben wij onwijs van genoten, want het kan erg warm worden in de zomer.

villa te koop in spanje Veel rust en ruimte

Mijn villa die te koop staat in Spanje is gelegen aan de Costa Blanca. Ondanks dat het een erg toeristisch stuk is, kun je hier helemaal tot rust komen. De buren wonen niet pal naast ons en daar heb je dus ook nooit last van. In totaal zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers. Genoeg voor bijna 2 gezinnen zou je zeggen. Alles ziet er nog uit als nieuw en degene die het koopt, kan er dus vrijwel direct in. Mocht jij interesse hebben hierin of wil je gewoon eventjes kijken, neem dan zeker een kijkje op de website!