Klokkenwinkel Breda helpt ons!

Sinds dat wij vorige week zijn verhuisd naar onze nieuwe woning merk ik dat onze antieke klok niet meer naar behoren werkt. De ene dag loopt de klok perfect maar helaas werkt de klok de andere dag helemaal niet! Balen natuurlijk aangezien onze klok van mijn oma is en ik deze niet kwijt wil. Door te zoeken op het internet naar Klokkenwinkel Breda ben ik terecht gekomen op de website van antiek-uurwerk.nl. Hier werd het duidelijk dat hun het voor mekaar krijgen dat ik nog een lange tijd plezier kan hebben met de klok.marius-019-300x158

Gevestigd in Breda wist ik in ieder geval dat ik er zo kan zijn. In de auto gestapt en onderweg naar Breda met mijn klok maakte me zenuwachtig. Wat nu als hun het niet voor mekaar krijgen? Moet ik dan de klok wegdoen? Of moet ik er gewoon vanuit gaan dat hun het voor mekaar krijgen?

Al met al heb ik deze stap genomen en ben bij dé Klokkenwinkel Breda binnen gestapt. Hun zorg wat er verleend werd om de klok te maken gaf mij een prettig gevoel. Hij was ook binnen enkele minuten gemaakt! Al met al is dit bedrijf zeer geschikt om je klok veilig en wel te laten maken!marius-003-180x300