Jabostone, alles onder 1 dak voor de tegelzetter van nu!

Tegelgroothandel Jabostone biedt  een totaaloplossing voor de tegelzetter van nu; Alles onder 1 dak. Hier vertellen wij u graag persoonlijk meer over, maar voor nu alvast een korte toelichting. Voor nu vindt u onderstaand alvast wat meer informatie over wat Jabostone B.V. voor u als tegelzetter kan betekenen.

Top assortiment onder 1 dak. 

One-stop-shopping, oftewel alles onder 1 dak; Topkwaliteit tegellijm, voegmortel en voorstrijkmiddel (Sopro), 50.000 m2 tegels op voorraad (MET een marge van 30 – 40%!) en super gereedschappen (Rubi). Naast een topcollectie tegels uit Italië en Spanje (alleen 1e keus topkwaliteit) begrijpen wij dat het leven van een tegelzetter een stuk aangenamer wordt met topkwaliteit materialen & gereedschappen, hier kunt u dan ook vanuit gaan.

Optimale verkoopondersteuning.

Heeft uw klant nog geen tegels uitgezocht? Wij bieden een showroom & een gericht advies van ervaren medewerkers. Bij een klantbezoek vragen wij ALTIJD naar de introductie partij. U ontvangt een verslag per e-mail, inclusief de producten + inkoopprijs. Wij communiceren geen prijzen en verkopen niet aan consumenten. U hoeft alleen nog uw marge erbij op te tellen (30 – 40%!), wij regelen de rest!

Geen online focus? Wij wel!

Een professionele online ondersteuning is een ongekende meerwaarde. Echter zijn de investeringskosten enorm, zeker voor een regionale partij. Jabostone biedt een professionele webshop, met een up-to-date tegelassortiment. Met uw domeinnaam, uw logo, uw huisstijl en informatie over uw bedrijf. Wij vullen de webshop en regelen het onderhoud. U wordt online hierbij volledig ontzorgd, bent verzekerd van een professionele online aanwezigheid en heeft de beschikking over een high-end webshop. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Geïnteresseerd in een kennismaking en eventuele samenwerking? Wij gaan graag het gesprek met u aan, onder het genot van een goede kop koffie uiteraard. En als extra steuntje in de rug; Bij de eerste tegelbestelling ontvangt u gratis Sopro tegellijm.