Huis verkopen zonder makelaar en het liefst met een beetje haast

Mijn vriend en ik wonen beide in een appartement en deze hebben wij te koop staan. Omdat wij met gezinsuitbreiding te maken krijgen is het zo dat wij echt groter moeten gaan wonen en wij hebben er nog een half jaar de tijd voor, dit lijkt lang maar niet als je op zoek bent naar een woning terwijl het lastig is om in deze tijd je woning nog kunt verkopen tegen een schappelijke prijs. En daarom is het misschien wat om ons huis verkopen zonder makelaar te kunnen realiseren zei mijn vriend. Dit leek mij een onmogelijke opgave maar toch besloot ik eens op internet opzoek te gaan naar een optie voor huis verkopen zonder makelaar dat voor ons aantrekkelijk kon zijn. En klik, ik zat op deze site waar ik veel informatie hierover kon vinden. Wat een geluk ik had dus direct te juiste site al te pakken. En daarmee ben ik natuurlijk naar mijn vriend gegaan en zo hebben wij uiteindelijk besloten om met dit vastgoed bedrijf in zee te gaan waarna wij ons droomhuis konden kopen en ons gezin konden stichten.

889_groot1 Straat-foto-11

Wij zijn en of haar huis verkopen zonder makelaar wil verkopen hoeft niet verder te zoeken. Je bent namelijk aan het juiste adres hier en daarom ben ik ook op het idee gekomen dit op internet te plaatsen omdat ik zelf een goede ervaring heb met dit bedrijf. Je huis verkopen zonder makelaar lijkt natuurlijk onmogelijk want dit dachten mijn man en ik ook, maar toch hebben wij de kans genomen door eens contact te zoeken met deze site nadat wij deze per toeval eigenlijk op internet vonden toen wij besloten om ons huis te verkopen. Eerst bedachten wij dat hier een addertje onder het gras zou zitten, maar toen wij na de eerste bezichtiging al een erg aantrekkelijk bod kregen konden wij geen nee zeggen. En was de verkoop al erg snel een realiteit. Geen addertje onder het gras, en gewoon je huis verkopen zonder makelaar tegen een prima prijs waarvan je niet bang hoeft te zijn te worden opgelicht of met een restschuld achterblijft. Nou dat wil je toch het liefst allemaal horen als je in deze lastige tijd je huis wilt verkopen?