Huis kopen? Ga naar Financieel adviseur Terneuzen.

Ben sinds kort de trotse eigenaar van een riante koopwoning. Jarenlang heb ik een huis gehuurd, maar door Financieel adviseur Terneuzen heb ik toch besloten om een eigen stekkie te gaan kopen. Nooit gedacht dat ik zoveel in mijn macht had om een huis te kopen, maar dankzij Financieel adviseur Terneuzen is alles netjes voor mij uitgerekend wat de mogelijkheden waren. Veel van mijn kennissen waren bezig met huizen kopen, dat was een van de redenen dat het bij mij ook begon te kriebelen om zelf ook eens een naar een koopwoning te gaan kijken. Moet zeggen dat ik er nu spijt van heb dat ik niet eerder naar een koopwoning heb gekeken.  Door het kopen van een huis zijn mijn maandlasten enorm naar beneden gegaan. Kwam ook omdat ik een gedeelte eigen geld had wat ik voor de aankoop heb gebruikt. Inmiddels is de verhuizing en alle officiële zaken achter de rug, kan me nu bezig houden met de inrichting van mijn nieuwe aankoop. calculation-390319_640-300x199 

Mooi huis.

Doordat ik nu een eigen huis heb, dus baas ben over mijn eigen woning kan ik de indeling geheel naar eigen keuze gaan verbouwen en inrichten. Op het moment van de verbouwing heb ik me vaak afgevraagd waarom, maar nu de verbouwing achter de rug is ben ik er echt trots op. Doordat ik mijn  financiële zaken uit handen heb gegeven heb ik meer duidelijkheid gekregen over mijn in en uitgaven. Ik ben nu dan ook een zeer blij mens met mijn mooie nieuwe huis.  Header-974x150-3