Huis-inrichten.com laat de mooiste kamers zien

interieur

Leuke website

Ik heb een hele leuke tip voor iedereen die op zoek is naar leuke websites over interieur! Het gaat dit keer om huis-inrichten.com, een website waar bijzonder veel inspiratie artikelen op staan. Je vindt op huis-inrichten.com de mooiste foto’s van de meest bijzondere kamers in een huis. Sommige artikelen lijken te mooi om waar te zijn, maar ze bestaan echt! Wat ik het fijnst vind aan deze website is de balans tussen luxe en betaalbaar. Denk bijvoorbeeld aan grote ruime badkamers, en daar tegenin weer kleine badkamers mooi ingedeeld. Zo is er voor ieder wat wils. Je hoeft geen groot huis te hebben om een mooi interieur te creeëren, daar ben ik zelf het bewijs van!

interieur

Woonaccessoires

Wat mij erg opvalt is dat de mooiste interieurs een goede balans in accessoires hebben. De accessoires zijn goed aangepast op de rest van het interieur. Deze halen namelijk de hele essentie van een woonstijl naar boven. Zelf bezit ik ook erg veel accessoires, en daarin wissel ik continu af in huis. Ik laat niet alles het hele jaar door staan. Per seizoen wissel ik de accessoires (en daarmee ook de kleuren) af. Zo blijft mijn interieur in beweging, en voor iedereen interessant.