Hoe werkt de WINIX ZERO luchtreiniger van Luchtreiniger.nl?

Is het tijd voor een nieuwe luchtreiniger of is dit het moment waarop je de eerste luchtreiniger koopt? De winix zero is een ideale optie voor als je schone lucht in je woning wilt. Deze beschikt namelijk over vier krachtige reinigingstechnieken die in dit artikel allemaal aan bod komen. Je ontdekt wat deze technieken inhouden, welke filters er zijn en leert wat de andere specificaties zijn van deze luchtreiniger. Zo kun jij deze vergelijken met bijvoorbeeld de Pro versie die ook via luchtreiniger.nl wordt aangeboden. Lees hieronder verder om straks de juiste keuze te maken.

Wat zijn kenmerken van deze luchtreiniger en hoe werkt dit type?

Zoals al kort werd benoemd beschikt de winix zero over vier krachtige reinigingstechnieken, welke we zo zullen toelichten. Daarnaast beschikt deze over een modern design en is deze luchtreiniger erg stil in gebruik. De belangrijkste specificaties op een rijtje:

  • Maximale oppervlakte die kan worden gereinigd: 99 vierkante meter
  • Clean Air Delivery Rate: 390 kubieke meter per uur
  • Aantal standen: 4
  • Voorfilter, koolstoffilter en HEPA filter aanwezig
  • Gewicht: 7 kilogram
  • Geluidsniveau: fluisterstil
  • Stroomverbruik: 3 tot 70 Watt
  • Twee jaar garantie

Twee jaar garantie op de winix zero luchtreiniger is wat je standaard krijgt. Dit houdt in dat er bij fabrieksfouten of andere fouten een vervangend apparaat kan worden geregeld. Het kan namelijk zijn dat er een productiefout in het apparaat zit, iets dat gelukkig niet vaak voorkomt bij deze luchtreinigers. Met het gewicht van 7 kilogram kan dit apparaat gemakkelijk worden verplaatst en in iedere andere ruimte worden geplaatst. Het kan zijn dat je overdag de luchtreiniger in het kantoor wilt hebben staan, maar in de nacht juist in de slaapkamer of andersom. Doordat het een relatief compact apparaat is, kun je deze plaatsen en verplaatsen waar en wanneer je dit wilt. De vier standen zijn de slaapstand, namelijk de zachte stand, stand middel, hoog en automatisch. Wissel af tussen de standen om te testen wat het beste bevalt. 

Tot slot de vier krachtige reinigingstechnieken die al even naar voren kwamen in de winix zero. Dit zijn de volgende: voorfilter, HEPA filter (H13), koolstoffilter en de PlasmaWave ionisator. De eerste stap die wordt gezet is het voorfilter, waarbij haren en grotere stofdeeltjes worden gefilterd. Daarna komen de stofjes bij het HEPA filter, welke de kleinere deeltjes weg kan filteren. Denk hierbij aan fijnstof. Dankzij dit HEPA filter kan tot wel 99,97% van de stoffen uit de lucht worden gehaald. Een koolstoffilter in de winix zero zorgt ervoor dat schadelijke en vieze geuren worden geëlimineerd, waarna de PlasmaWave ionisator alles wat overblijft in de lucht verwijdert door de ioniserende werking. 

Koop vandaag nog de winix zero luchtreiniger!

Wil jij ook gaan voor schonere lucht in huis? Kies dan voor de winix zero luchtreiniger van luchtreiniger.nl. Je kunt er bijna 100 vierkante meter mee reinigen, dus dit is geschikt voor in vrijwel iedere woonkamer in een regulier gezinshuis en ook in iedere slaapkamer en werkkamer binnen je huis. Wil je overal in huis zorgen voor schonere lucht, kies er dan voor om meerdere winix zero luchtreinigers aan te schaffen of te wisselen van plaats van de luchtreiniger in huis. Ook tijdens je slaap laat je de luchtreiniger het werk doen, terwijl je geniet van schone lucht en nog frisser wakker wordt. Doordat deze fluisterstil is, kan de lucht dag en nacht worden gereinigd. Ben je ook enthousiast geworden? De winix zero luchtreiniger is momenteel in de aanbieding. Wil je ook profiteren van deze aanbieding, wees er dan snel bij. Bekijk op luchtreiniger.nl welke winix zero variant het beste past in jouw situatie en schaf er vandaag nog een aan.