Heb je al weleens van lifestyle meubelen gehoord?

4Natuurlijk ben ik erg bezig met lifestyle, dat is mijn ding. Met de nadruk die ik op zen aspecten leg, die ik bewust terug wil laten komen in mijn huis, vermoed ik nog weleens wat anderen te kunnen inspireren. De tip die ik vandaag voor je heb is een wel erg bijzondere, een die je gehele interieur in een heel ander aanzien kan doen komen staan. Als je weleens van lifestyle meubelen hebt gehoord, dan verbaast het je vast niet dat ik dit zo ophemel, maar heb je er nooit eerder van vernomen, dan zal je nu duidelijk worden waarom.

Wat een resultaat van lifestyle meubels!

Ook voor de niet-designers onder ons is er namelijk de mogelijkheid om je complete interieur naar eigen ontwerp vorm te geven. Heb je zelf geen magische handjes maar heb je wel een ontwerp in je hoofd, dan kun je dit overleggen bij de firma Wortman, die het vervolgens ook voor je uitvoert. Dit biedt mogelijkheden voor de mensen die wel een idee in hun hoofd hebben maar niet weten hoe dit precies vorm te geven, of dit zelfstandig vorm te geven. Ik heb twee kasten laten uitvoeren door de firma Wortman en ben enorm tevreden over de resultaten, kijk maar eens met me mee. Onder meer deze winkelkast heb ik laten uitvoeren en dit soort mogelijkheden is er voor lifestyle meubelen dus gewoon!

3

Je kunt er allerhande soorten en maten lifestyle meubels laten uitvoeren, precies wat je zelf wilt. Of je nu een kast, een set stoelen of een tafel wilt, alles is er mogelijk. Bovendien is hetgeen dit soort meubels definieert, dat ze allemaal in zekere zin op elkaar gelijken. Kijk maar eens naar mijn televisiemeubel, dat in dezelfde stijl is uitgevoerd: dezelfde lijnen in de meubels, dezelfde handgrepen, dezelfde kleur. Zo correspondeert je gehele interieur met elkaar en creëer je echt een eenheid – puur zen!

2