Geweldige kunststof boeidelen!

npi_merkVan een vriend van mij hoorde ik voor het eerst over kunststof boeidelen. Deze vriend had pas een huis gekocht en hij heeft daar gelijk kunststof boeidelen op laten plaatsen. Hij vertelde mij dat hij speciaal voor kunststof boeidelen had gekozen, omdat deze makkelijk te plaatsen waren en geheel onderhoudsvrij zijn. De kunststof boeidelen hoeven helemaal niet geverfd te worden wat ook nog een scheelt

Mijn huis

Toen ik had gezien wat boeidelen met een huis kunnen doen werd ik ook enthousiast. Van die vriend van mij had ik het nummer gekregen van het bedrijf waar hij deze boeidelen had besteld. Voordat ik contact op ging nemen met het bedrijf had ik eerst opgezocht wat de mogelijkheden van de kunststof boeidelen kunnen zijn.

swish-dakrand-wit-450x200Op het internet heb ik heel veel interessante informatie gevonden over de boeidelen. Op de website van het bedrijf zelf stond heel veel informatie over de verschillende boeidelen die zij aanboden. Eigenlijk waren de meeste vragen al beantwoord door de website, maar voor een offerte moest ik wel eerst een afspraak maken.

Tijdens de afspraak heeft een specialist naar mijn huis gekeken en naar de mogelijkheden voor mijn wensen. Eigenlijk was alles mogelijk en daarom is er een mooie offerte gemaakt die heel goed in mijn budget paste.

Toen de boeidelen geplaatst werden was ik ontzettend blij met het eindresultaat. De boeidelen hoeven gelukkig niet meer geverfd te worden ze zijn onderhoudsvrij en dat is heel erg handig. Deze boeidelen hangen namelijk niet op een hele makkelijk bereikbare plek.