Ga voor de beste overkapping Deventer!

overkapping Deventer

Ben je opzoek naar een goede Overkapping Deventer? Neem dan een kijkje bij dit overkapte tuincentra in de buurt van de voor jouw bekende stad. Het is nog steeds gewoon mogelijk om de Showroom te bezichtigen tijdens deze moeilijke tijd. De specialist in hout, zo kun je Tuinmani wel zien en noemen. Ben jij al op bezoek geweest? Maak in de fysieke en digitale winkel gebruik van relevante acties en kortingen. Op de instagram pagina van Tuinmani word regelmatig content geplaatst om inspiratie op te doen voor nieuwe ideeën die je tijdens corona gemakkelijk kan halen en implementeren in je tuin. 

overkapping Deventer

Corona maatregelen 

Corona heeft een grote impact gehad op alle ondernemers. Gelukkig kan je de overkapping Deventer nog steeds bezoeken. Mondkapjes en handschoenen zijn toegestaan. Neem een flinke klodder disinfectant om je handen te besmetten en alle bacteriën buiten de showroom te houden. Houd je aan de wettelijke anderhalf meter regel dan zorgt overkapping Deventer dat de beveiliging of personeel het aantal bezoekers in de gaten houd, zodat er niet teveel mensen in de showroom aanwezig zijn. 


Gelukkig hebben houden ze rekening met het feit dat niet iedereen uit huis kan of wilt. Door onze webshop te optimaliseren voor alle digitale bezoekers. Ben jij de creatief tijdens een lockdown en wil je juist meer tijd besteden aan de tuin en onderhoud. Bezoek dan de digitale of fysieke winkel. Wilt u liever alleen winkelen? Dan maken we graag een afspraak met u! Vergeet je niet te houden aan de richtlijnen van het RIVM.