Fijn dat je zo’n terrasscherm kunt verstellen

xterior.nlHet topic van vandaag gaat over een aankoop die ik recentelijk gedaan heb. Zo heb ik vorige maand een terrasscherm gekocht. Dit omdat ik uit de wind wou zitten in mijn eigen achtertuin. Vooral in de herfst wanneer het toch mooi weer is en ik buiten wil zitten, kan het soms nog al hard waaien. Dit is natuurlijk vervelend, ik heb dan ook geen zin om steeds mijn tijdschrift van de grond op te rapen.

Ik dacht in eerste instantie dat zulke windschermen alleen gebruikt werden in horeca gelegenheden. Ik weet nu inmiddels dat het niet meer zo is. Dit doordat ik na mijn zoektocht uitkwam op de website xterior.nl. Ik kan jullie nu al als tip meegeven om hier eens naar toe te gaan. Je vind hier namelijk alles op gebied van terrasvoorzieningen. Dit voor zowel zakelijk als particulier, dus doe je voordeel ermee.

Goede service en advies

TerrasschermOmdat ik nog een aantal vragen had voordat ik wou overgaan tot aankoop had ik nog contact opgenomen met Xterior. Ik had namelijk de vraag of ik dan volledig uit de wind zou zitten. Want in de zomermaanden is een briesje wel zo lekker. Vooral als het heel warm is dan heb je echt die wind nodig. Zo vertelde een medewerker dat zij ook een terrasscherm hebben die je kunt verstellen. Zo kun je zelf bepalen hoeveel wind je er tussendoor laat, ideaal dus zo’n windscherm!

Nog een bestelling gedaan via deze webshop

Omdat we nu in de winter zitten en ik toch graag buiten zit, heb ik ook een heater besteld. Deze heb ik echter nog niet binnen. Zodra dat gebeurt zijn jullie de eerste die het horen.

xterior parasol