Fast en Fix woning ontruimen na overlijden

Fast en FixHelaas gebeurt het wel eens dat je een naaste in je omgeving verliest. Het is natuurlijk heel vervelend om een naaste te verliezen. Het is vooral emotioneel heel zwaar wanneer een naaste overlijd. Niet kun je de dagen rouwen maar er moet ook een hele hoop geregeld worden. Waaronder woning ontruimen na overlijden. Natuurlijk is het een ontruimen van een woning emotioneel erg zwaar. Aangezien ik het emotioneel erg zwaar had en ook de begrafenis aan het regelen was, nam ik het besluit een gespecialiseerd bedrijf op te gaan zoeken. Ik wilde een bedrijf gaan inhuren om de woning van mijn naaste te ontruimen!

woning ontruimen na overlijden

Voordelige prijzen

Op aanraadde van mijn beste vriendin nam ik een kijkje op de website van Fast en Fix. Ik bekeek de website nauwkeurig en al vrij snel vielen de lage prijzen mij op. De prijzen waren in vergelijking met andere aanbieders namelijk stukken voordeliger. Maar uiteindelijk ging het mij om de service en snelheid van het bedrijf. Vandaar ik contact op ben gaan nemen met Fast en Fix. Na een aantal goede gesprekken was ik overtuigd en ik nam het besluit Fast en Fix in te huren.

Goede service

Een goede service

Enkele dagen na contact was het huis dan ook volledig ontruimd. Het huis was in een snel tempo op een nette manier ontruimd. Nu dit was gebeurt gaf mij dat een rustgevend gevoel. Eindelijk kon ik mezelf focussen op de begrafenis en dat gaf mij rust!