Eindelijk onze trap laten renoveren

NaamloosWij waren al een paar jaar op zoek naar 2 nieuwe trappen op of naar een traprenovatie. Er zijn een aantal jaren overheen gegaan voor we in contact kwamen met een goed traprenovatie bedrijf. Met verschillende partijen hebben we rond de tafel gezeten, maar hier kwamen alleen maar grote verhalen uit.

Onze buren waren op de hoogte van onze situatie, toen zij zelf hun trap lieten renoveren werd aan ons gevraagd of we ook even een kijkje kwamen nemen. Toen we de trap eenmaal zagen hadden we gelijk het gevoel dat dit het perfecte bedrijf was voor onze traprenovatie. De trap zag er erg goed uit, kort na de bezichtiging hebben we dan ook gelijk contact opgenomen met het bedrijf.

Na een kort maar heel goed gesprek zijn we met elkaar in zee gegaan. Samen hebben we de materialen voor de traprenovatie uitgekozen en de kleuren samengesteld. Kort na het gesprek werd er met ons contact opgenomen over welke data ons zou schikken om aan de trap te beginnen.
Naamloo1s
Nu onze trappen klaar zijn, lopen we soms stiekem nog een keertje extra over dit stukje vakmanschap. Wij zijn zeer overtuigd dat dit traprenovatie bedrijf gaat voor kwaliteit. Het bedrijf is dan ook zeker een aanbeveling waard.