Een muursticker van top kwaliteit

Plak het zelfEen geruime tijd bedacht ik bij mezelf hoe kan ik mijn man zijn onderneming promoten op een leuke manier. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van plak het zelf. Op deze website kun je een muursticker of muurstickers ontwerpen geheel naar eigen ontwerp. Persoonlijk had ik zelf wel oor na zo’n muurstickers deze kon ik dan laten maken met het logo van mijn man zijn onderneming. In verloop van tijd en in overleg met mijn man nam ik dan ook het besluit, om een aantal van deze muurstickers te gaan laten maken. Simpelweg omdat ons huis centraal in de stad licht dus vele mensen gaan deze stickers dan zien!

Muursticker

Een top promotie materiaal!

In verloop van tijd stuurde ik het ontwerp dat gemaakt moest worden naar Plak het zelf toe. Dit bedrijf stuurde enkele dagen later dan ook de stickers naar mij op. Meteen heb ik deze stickers rondom ons huis geplakt. Nu enkele maanden verder kan ik jullie dan ook vertellen dat er succes is geboekt. Mijn man heeft al een aantal keren te horen gekregen dat deze klanten de stickers zagen op onze woning. Mede daardoor hebben zij contact opgenomen met mijn man. Ben jij opzoek naar een leuke vorm van promotie materiaal? Kijk dan even op de bovenstaande website!

Kwaliteit