Een mooi en schoon terrein

bomen

Wanneer je als bedrijf een terrein hebt om te onderhouden, komt een bladblazer goed van pas. Maar voor de tuin thuis is de blazer ook perfect om te gebruiken. Zeker in het najaar wanneer de bladeren van de bomen vallen, heb je in korte tijd de tuin of je terrein weer mooi schoon. Er zijn in de webshop van toolnation.nl verschillende soorten bladblazers te vinden, aan de hand van de grootte van je terrein kun je een geschikte keuze maken. 

 

Een exemplaar op benzine of elektriciteit

 

Heb je een groot terrein te onderhouden dan is een bladblazer op benzine een geschikt model, door het geluid wat ze maken zijn ze minder geschikt om thuis te gebruiken. En blazer op elektriciteit is dan een beter idee, nadeel hiervan is wel dat je altijd met een snoer en een stopcontact te maken hebt. Bladblazers op een accu zijn in de webshop van toolnation.nl ook verkrijgbaar, hiermee ben je niet beperkt met bewegingsvrijheid. Echter is het wel handig een reserve accu te hebben dat je niet stil komt te staan met je werk.

bladblazer

Luxere modellen

 

Het nadeel van een bladblazer is dat je twee keer werkzaamheden moet verrichten om je terrein schoon te krijgen, nadat je de bladeren op een hoop hebt geblazen moet je deze nog in zakken doen. Bij een luxer model van een blazer, kun je ook bladeren en vuil zuigen. Op deze manier hoef je niet meer apart de berg bladeren in zakken te doen, maar leeg je alleen de opvangzak van de blazer.