Een lichttherapielamp draagt bij aan een gezond leven

logoVandaag gaat het onderwerp natuurlijk weer over wonen. Zoals jullie weten probeer ik de stijlen van Japan te combineren met mijn woning. Nu is dit niet voor iedereen interessant, daarom ga ik het vandaag hebben over verlichting van jouw huis. Dit op wel een gezonde wijze, ik vind het namelijk belangrijk dat je wonen en gezondheid probeert te combineren. Zo krijg ik vaak de vraag van vrienden of familie of ik hun hierbij kan helpen. Natuurlijk sta ik hier ook voor open, anders heb ik bijvoorbeeld ook geen blogpagina. Wanneer zij dus interieur willen voor hun wonen dat leidt tot een gezonde balans in leven en gezondheid verwijs ik ze naar shopvoorgezondheid.nl. Hier vind je allerlei producten die gezond gerelateerd zijn. Om een voorbeeld te noemen, zo verkopen zij lichttherapielampen. Sommige van jullie zullen vast niet weten waar toe deze dienen. Nou ik zal voor jullie een beschrijven wat een lichttherapielamp is.

svgh-philips-hf3420-01_1

Waarvoor dient deze lamp

svgh-auroradim-01Een lichttherapielamp zorgt er voor dat als jij ieder najaar moe of een depressie hebt, het de winterdepressie verlicht. Dat dan letterlijk en figuurlijk. Zo’n lamp zorgt voor een natuurlijk licht waardoor jou lichaam beter went aan de seizoensverandering. Dit is natuurlijk wel belangrijk, je wilt immers het beste met jouw lichaam. Wanneer je een lichttherapielamp in jouw woonkamer hebt staan dan verminderd jou vermoeidheid, lusteloosheid en somberheid gegarandeerd. Shopvoorgezondheid.nl zegt zelf dat als je zo’n lamp één week gebruikt je energiepeil en humeur sterk verbeterd. Zelf heb ik er ook een in mijn woonkamer staan en ik kan jullie zeggen dat het een echte aanrader is!