Een druppelslang heb je nodig in je tuin

Afgelopen dinsdag heb ik iets leuks en handigs gekocht. Ik heb namelijk een druppelslang aangeschaft. Deze tuinslang heeft kleine gaatjes waardoor de planten en het gras makkelijk nat worden. In de zomer is het heel handig. De planten hebben natuurlijk water nodig als het warm weer is. Het kan zo zijn dat je zelf geen tijd hebt om je gras en planten water te geven. Daarvoor kan je het beste deze slang gebruiken. Ik kwam op dit idee door een andere blogger die mij hierover vertelde. Hij had namelijk weinig tijd om zijn planten water te geven en dit is natuurlijk de oplossing daarvoor.

Erg blij met mijn nieuwe aankoop

Hij vertelde mij dat hij zijn slang bij tuinberegening.nl had gekocht. Volgens hem was dit de site waar je het beste zo’n slang kan kopen. Hier heb je de beste kwaliteit voor de laagste prijs vertelde hij mij. Uiteraard was ik geïnteresseerd. Ik zat namelijk ook met het water geven aan de planten en het gras in mijn tuin. Ik ben gaan kijken op de site en kwam erachter dat alles erg goedkoop is. Er is een groot assortiment aan tuin spullen en er is ook nog een gratis zending vanaf een betaling van 50 euro! Ondertussen had ik besloten dat ik een druppelslang ging kopen. Na een paar dagen ontving ik al mijn nieuwe slang en die heb ik meteen neergelegd in mijn tuin. Nu is mijn tuin helemaal zomer klaar!