Een 2-laags eiken blad van 4 cm dik bij EIKENvakman.nl.

Bij EIKENvakman.nl heeft u de keuze uit diverse eiken bladen en uiteraard kunnen verschillende ‘diktes’ hierbij niet ontbreken. Wij vertellen u graag wat meer over onze eiken bladen in diverse diktes en ditmaal gaan wij wat dieper in op een massief (2 laags) eiken blad van 4 cm; een prachtig robuust ogend massief eiken blad voor een scherpe prijs!

Eiken blad 2-laags van 4 cm dik.

Een eiken blad 4 cm dik (2-laags) bij EIKENvakman.nl: Een prachtig massief eiken blad – ambachtelijk verlijmd – opgebouwd uit 2 lagen & voor u op maat gemaakt! Een eiken blad van 40 mm is een erg populaire dikte en deze bestelt u dan ook eenvoudig & voordelig online. Wij bieden de 4 cm dikke eiken bladen – met 2 lagen – zowel in rustiek als foutvrij eikenhout aan. Ook kunt u, naast geschaafd, kiezen voor een bijzonder accent met een geborstelde en geborstelde & gerookte afwerking. Altijd een passend eiken blad bij EIKENvakman.nl! Twijfelt u nog tussen een blad van 4 cm dik met 2-lagen en een eiken blad van 4 cm dik met 1 laag? Bekijk deze dan beide online, vergelijk de prijs en maak uw keuze!  Op de detailpagina van de bladen kunt u eenvoudig de gewenste afmetingen invoeren, waarna de prijs direct aangepast & getoond wordt!

LET OP: 1-laags houdt in dat er sprake is van een massief blad waarbij de dikte 1 massieve plank(laag) betreft. Bij een meer laags blad – bijvoorbeeld de 4 cm 2-laags bladen – wordt de bladdikte gerealiseerd door 2 planken die verlijmd worden. In principe kunt u van de volgende spelregel uitgaan: Hoe dikker / massiever het blad en hoe minder ‘planklagen’, hoe duurder het blad is.