Bull Creative, voor een zeer aparte woning inrichting

Ik woon alweer een tijdje in mijn flat welke geheel naar mijn wens is ingericht. Althans helemaal naar wens is een groot woord. Bij mijn eettafel in de woonkamer heb ik een kale witte muur, een muur waar ik mij geen raad mee weet. Daarom kwam ik op het idee om eens woning inrichting in te schakelen om zo te kijken wat ik met deze muur kan. Via de portfolio, welke Bull Creative op hun website heeft staan, kwamen al zeer leuke ideeën voorbij. Toch maar eens langs gaan om te kijken voor een zeer unieke woning inrichting. Ik heb mijn ogen uitgekeken nooit geweten wat voor een verschillende kunstwerken er bestaan.  

slide2-e1462525122992-300x200

Mijn muur is nu een plaatje

Inmiddels is mijn kale witte muur voorzien van een zeer mooi kunstwerk. Dankzij de hulp en advies van Bull Creative heb ik nu een bijzonder mooie muur in mijn woonkamer. Deze muur is nu voorzien van behang met een mooie tekening van Herman Brood erop. Ik ben altijd een zeer grote fan geweest van Herman Brood daarom had ik snel een keuze gemaakt om dit behang boven mijn eettafel te plakken. Er waren heel veel mooie kunstwerken te zien ook voor in mijn slaapkamer. Voor mijn slaapkamer had ik mooi behang gezien welke door een van de kunstenaars was ontworpen. Hier moet ik alleen nog even over nadenken of ik dat behang wel boven mijn bed wilt hebben. Dit behang is tamelijk druk en waar ik dus niet van hou is een drukke slaapkamer.

mp062_20131026_1940-300x200