Breidt de woonruimte uit

Door het gebruik van veranda’s kun je niet alleen je woonruimte vergroten, ook is het mogelijk om zomer en winter lekker buiten te zitten. Met een aantal eenvoudige aanpassingen heb je een prachtige tuinkamer, stel je eens voor met vrienden of familie in de avond gezellig dineren in je tuin. Maar in de zomer heeft een veranda’s ook voordelen, wordt het in de zon te warm dan ga je in de schaduw zitten. Regen of zon onder iedere weersomstandigheid genieten van je tuin.

Verasol

Aluminium overkapping

Het voordeel van de aluminium veranda’s is dat je er weinig tot geen onderhoud aan hebt, het is ook mogelijk om grote overspanningen te overbruggen en toch een stabiele overkapping te houden. Het materiaal is naast dat het erg sterk is, ook nog licht in gewicht. Ook de lange levensduur heeft natuurlijk voordelen, je maakt er vele jaren gebruik van. De verschillende lijnen van Verasol hebben zo ieder hun eigen voordelen, belangrijkste eigenschap is dat voor ieder budget een geschikte veranda mogelijk is. 

Kies je kleur en uitvoering

In het assortiment Veranda’s van Verasol.nl bepaal jijzelf hoe deze eruit komt te zien, wil je zonwering om de warmte tegen te gaan in de zomer dan is dit mogelijk. Ben je van plan om ook de koude winteravonden lekker buiten te zitten, dan zijn er terraswarmers om het onder je overkapping aangenaam warm te maken. Met de accessoires kun je een veranda zo luxe en comfortabel maken als je zelf wilt, ook het plaatsen van zijpanelen en een schuifpui aan de voorkant is mogelijk.