Bijzondere sfeer in de slaapkamer met een Bouw Handel lichtkoepel

2Zoals jullie wel weten geloof ik echt in een leefstijl geïnspireerd op zen aspecten, op rust en kalmte en natuurlijkheid. In het kader daarvan wilde ik een bedrijf aanraden en tevens een product promoten dat echt een verschil heeft gemaakt voor mijn slaapkamer. Die bevindt zich op de gehele bovenste verdieping van mijn woning en is al een oase van rust. Met zo min mogelijk spullen bereik ik zodoende het maximale. Mijn laatste toevoeging daaraan betreft een Bouw Handel lichtkoepel en dit is echt een bijdrage vanjewelste, vandaar dat ik dit niet ongenoemd wilde laten.

Ook in de nacht een prachtig uitzicht door de koepel

16Met een plat dak als het mijne is het natuurlijk zeer gemakkelijk om een Bouw Handel lichtkoepel te plaatsen, maar ook andere varianten voor moeilijker daken is mogelijk. Je kunt zelfs een lichtkoepel aanschaffen waarmee je een toegang kunt vormen tot een eventueel dakterras – een luxe die mijzelf helaas niet gegund is. Enfin, mijn slaapkamer wordt nu riant voorzien van prachtig daglicht, waar ik de gehele dag profijt van heb. Dat scheelt je in artificieel licht en is dus een echte toevoeging – niet alleen omdat het in energie scheelt maar ook in sfeer, het natuurlijk licht is immers prachtig. 21Ik heb ook nog eens een groot voordeel van het feit dat dit mijn slaapkamer is en ik er dus ’s avonds en ’s nachts ook kom, want door het dakraam heb ik een prachtig zicht op de sterren en de maan – vaak lig ik in mijn bed naar boven te staren en realiseer ik me wat een geluk ik heb dit te mogen zien en wat een zonde het is dat het gros van de huizen hier een dakbedekking hebben zitten.