Badkamer plafond is aan vernieuwing toe

Ons badkamer plafond is aan vernieuwing toe. Al jaren hebben wij deze klus uitgesteld, maar daar kunnen wij nu niet meer onderuit komen.badkamer plafondElke keer als wij in deze ruimte kwamen, moesten wij meteen weer aan deze klus denken. Nadat ik vanmorgen weer in de doucheruimte kwam heb ik de knoop doorgehakt. Aankomende week gaan wij verzinnen wat wij met deze ruimte willen gaan doen. Hiervoor hebben wij al bij diverse bedrijven een informatie pakket opgevraagd. Erg leuk, maar af en toe ook best wel duur. Hier hadden wij eigenlijk geen rekening mee gehouden dat het ook zo duur kon worden. 

De goedkoopste manier is natuurlijk een blik verf kopen en een paar kwasten, maar dat wilden wij niet, Bovendien loop je dan de kans om het volgende jaar weer aan dezelfde klus te moeten beginnen.

Een geweldig mooi badkamer plafond en geheel onderhoudsvrij

badkamer plafondWij zijn uiteindelijk bij het bedrijf Heering terecht gekomen. Hier hebben wij zeer mooie plafondplaten gezien waar wij wel interesse in hadden. Bovendien verkopen zij geheel onderhoudsarme bouwproducten en dat wilden wij juist hebben. Moet er niet aan denken om deze klus op zeer korte termijn weer te moeten herhalen. Zodra je op de website van Heering gaat kijken zie je veel informatie staan. Tevens kan je een folder downloaden van Florence badkamer plafond platen. Het systeem wat je hier ziet is echt bijzonder mooi. De spotjes kan je hierin bouwen en alle draden zijn netjes weggewerkt.  Tevens hebben wij nu ook een radio in laten bouwen. Lekker douchen met de muziek aan,

Inmiddels waren wij op zoek gegaan naar een dealer bij ons in de buurt. Hier hebben wij het nodige materiaal kunnen bestellen, gelukkig dat wij zelf een beetje handig zijn en hebben deze klus dan ook helemaal zelf gedaan. Het resultaat is geweldig en dit hadden wij zeker een paar jaar eerder moeten doen.